Tietosuoja

Voimaantulopäivä: marraskuu 08, 2018

Top10Supplements.com ("me", "me" tai "meidän") toimii https://top10supplements.com -sivustolla (jäljempänä "Palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja niihin liittyviä valintoja.

Käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua. Käyttäessäsi Palvelua suostut tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tämän käytännön mukaisesti. Jollei tässä tietosuojakäytännössä toisin määrätä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissa, jotka ovat saatavissa osoitteesta https://top10supplements.com

Määritelmät

  • palveluPalvelu on Top10Supplements.com: n ylläpitämä https://top10supplements.com -sivusto
  • HenkilötiedotHenkilötiedoilla tarkoitetaan elävää yksilöä koskevia tietoja, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat hallussa tai jotka todennäköisesti tulevat meidän hallussamme).
  • KäyttötiedotKäyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto).
  • keksitEvästeet ovat laitteeseen (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen) tallennettuja pieniä tiedostoja.
  • Data ControllerTietosuojasta tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhteisesti muiden henkilöiden kanssa) määrittää tarkoitukset ja millä tavalla henkilötietoja käsitellään tai käsitellään.

    Tätä tietosuojakäytäntöä varten me olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

  • Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat)Tietojenkäsittelylaite (tai palveluntarjoaja) tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tiedot tietojenkäsittelylaitteen puolesta.

    Voimme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita tietojen käsittelemiseksi tehokkaammin.

  • Tiedot (tai käyttäjä)Tietojen aihe on jokainen elävää henkilöä, joka käyttää Palveluaan ja joka on Henkilötietojen alainen.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Käyttäessäsi palvelua voimme pyytää sinua antamaan meille joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voit käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen ("Henkilökohtaiset tiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää, mutta ei rajoitu:

  • Sähköpostiosoite
  • Evästeet ja käyttötiedot

Voimme käyttää henkilötietojasi ottamaan yhteyttä sinuun uutiskirjeitä, markkinointi- tai mainosmateriaaleja ja muita tietoja, jotka voivat olla sinua kiinnostavia. Voit jättää pois näiden viestien vastaanottamisen mistään tai kaikista niistä, kun noudatat irtisanoutumislinkkiä tai lähettämäsi sähköpostiviestien ohjeita.

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käyttämisestä ja käytöstä ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitetta (esim. IP-osoitetta), selaintyyppiä, selainversiota, vierailemasi Palvelun sivuja, vierailunneaikaa ja -aikaa, kyseisille sivuille kulkevaa aikaa, ainutlaatuista laitteen tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Seuranta & evästeiden tiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seuranta-tekniikoita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja meillä on tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Myös muita seurantakohteita käytetään kuten majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Etusijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

Top10Supplements.com käyttää kerätyt tiedot eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoa asiakastukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia
  • Tarjoamme sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoja muista tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka tarjoamme samanlaisia ​​kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt vastaanottaa tällaisia ​​tietoja

Tietosuojadirektiivin mukaisen henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta (GDPR)

Jos olet Euroopan talousalueelta (EEA), Top10Supplements.comin oikeusperusta tämän tietosuojakäytännön mukaisten henkilötietojen keräämiseksi ja käyttämiseksi riippuu keräämistämme henkilötiedoista ja siitä, mistä asiayhteydestä keräämme.

Top10Supplements.com voi käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus sinun kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Jalostus on oikeutetuilla intresseillämme, eikä oikeuksiasi ole ohitse
  • Noudattaa lakia

Tietojen säilyttäminen

Top10Supplements.com säilyttää henkilötietosi vain niin kauan kuin se on tarpeellista tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siinä laajuudessa kuin se on tarpeen, jotta voimme noudattaa oikeudellisia velvoitteitamme (esimerkiksi jos me vaadimme säilyttämään tietosi sovellettavien lakien mukaisiksi), ratkaisemaan kiistoja ja valvomaan oikeussopimuksiamme ja käytäntöjämme.

Top10Supplements.com säilyttää myös käyttötiedot sisäisiin analyyseihin. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmässä ajassa, paitsi jos näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelun toimivuuden parantamiseen, tai meillä on laillisesti velvollisuus säilyttää nämä tiedot pidempään.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi poiketa toimivaltasi oikeudesta.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsitellään siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

Top10Supplements.com ryhtyy kaikkiin tarpeellisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojen siirtoa tapahdu organisaatiolle tai maalle, ellei asianmukaisia ​​tarkastuksia ole, mukaan lukien tietojesi tietoturva ja muut henkilökohtaiset tiedot.

Tietojen luovuttaminen

Liiketoimi

Jos Top10Supplements.com on mukana sulautumisessa, hankinnassa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietojasi voidaan siirtää. Ilmoitamme ennen kuin henkilötietosi siirretään, ja siitä tulee erillinen tietosuojakäytäntö.

Lainvalvonnan julkistaminen

Tietyissä olosuhteissa Top10Supplements.com-sivustolla voi olla velvollisuus luovuttaa henkilötietojasi lain edellyttämällä tavalla tai vastauksena viranomaisten (esim. Tuomioistuimen tai valtion viraston) pyyntöihin.

Lakisääteiset vaatimukset

Top10Supplements.com saattaa paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä uskomaan, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojaa ja puolustaa Top10Supplements.comin oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietojen turvallisuus

Tietojesi tietoturva on meille tärkeä, mutta muistat, että mikään tiedonsiirtonopeus Internetissä tai sähköisen tallennustilan tapa on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Policy of "Do Not Track" -signaalit California Online Protection Actin (CalOPPA) mukaisesti

Emme tue Do Not Track ("DNT"). Älä seuraa etusivua, jonka voit asettaa verkkoselaimellesi ilmoittamaan sivustoille, joita et halua seurata.

Voit ottaa Do Not Track -ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla selaimesi Asetukset tai Asetukset-sivun.

Tietosuojan oikeudet yleisen tietosuojadirektiivin (GDPR)

Jos asut Euroopan talousalueella (EEA), sinulla on tiettyjä tietosuojaoikeuksia. Top10Supplements.com pyrkii ryhtymään kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietää, mitä henkilökohtaisia ​​tietojasi meillä on ja jos haluat, että se poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojan oikeudet:

  • Oikeus päästä käsiksi, päivittää tai poistaa tiedot meille. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetukset -osiosta. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota yhteyttä auttamaan sinua.
  • Oikeus oikaisua. Sinulla on oikeus oikaista tiedot, jos tiedot ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on sinulle jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytössä olevassa muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun Top10Supplements.com luotti suostumustasi käsittelemään henkilötietojasi.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saa Euroopan talousalueen (EEA) paikalliselta tietosuojaviranomaiselta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme (Palveluntarjoajia), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan palvelumme käyttöä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seurata ja valvoa Palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerätyt tiedot konseptaamaan ja muokata oman mainostusverkostonsa mainoksia.

    Voit jättää käyttämäsi toiminnon käyttöön Google Analyticsin käyttöön asettamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosalla estetään Google Analyticsin JavaScript (ga.js, analytics.js ja dc.js) tietojen jakaminen Google Analyticsin kanssa vierailujen toiminnasta.

    Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojakäytäntöjen ja -sovellusten verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Linkkejä muille sivuille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Mainoskumppanimme

Jotkut mainonnan kumppanit voivat käyttää evästeitä ja jäljitteitä sivustollamme. Meidän mainonta yhteistyökumppaneita ovat .......

  • google
  • Amazon
  • Clickbank
  • stackedbrands.com, transparentlabs.com

Jokaisella näillä mainoskumppaneilla on omat tietosuojakäytännöt sivustoilleen.

Nämä kolmannen osapuolen mainosten palvelimia tai ad verkkojen käyttävät teknologiaa omissa mainoksia ja linkkejä, jotka näkyvät top10supplments.com ja jotka lähetetään suoraan selaimeesi. He saavat automaattisesti IP-osoitteen, kun näin tapahtuu. Muita teknologioita (kuten evästeitä, JavaScript tai jäljitteitä) voidaan myös käyttää nettisivuston kolmannen osapuolen mainosten verkkojen tehokkuuden mittaamiseen niiden mainoskampanjat ja / tai muokata mainonnan sisällön näet sivuston.

top10supplments.com ei ole pääsyä tai valvoa näitä evästeitä, joita käytetään kolmannen osapuolen mainostajat.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi on toimittanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai huollettavaksi Palvelutamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "tehokas päivämäärä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Tilinpäätöksessä esitettävät

Siirry: Disclosure Page

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä: